* Ring 59 52 72 73 eller reserver dit bord online *Bordreservation

Nyheder

UDSTILLING I MAJ OG JUNI

Posted in: Nyheder
UDSTILLING I MAJ OG JUNI

Fra midt i maj til 30. juni 2015 udstiller Hans Werner Madsen et udvalg af sine malerier på Café Edderfuglen. Disse malerier er alle inspireret af den fantastiske natur på Røsnæs. På sine utallige vandreture ind over Røsnæs tager Hans Werner skitseblokken flittigt i brug til konturrids og farvesætninger. Et Røsnæsmaleri starter altid med en sådan skitse på stedet, hvorefter signaler i streger, farvestemninger og lysoplevelser transporteres hjem til videre bearbejdning i Hans Werners atelier.
Derefter fortolker han disse former, linjeforløb og farver og skaber de smukkeste malerier, hvor farveformerne er prioriterer til fordel for den vedtagne naturalistiske målestok.
Røsnæsnaturen er nuanceret med stejle skrænter, bølgende marker og høje horisonter – alt sat i relief af det stærke hvide lys fra himmel og hav. Hans Werners oplevelsesverden i form og farver kredser omkring kystformationer og markfelter sammenholdt med det skiftende vejrlig.
Ønsker du at læse mere om Hans Werner og hans malerier, så besøg venligst hjemmesiden www.hanswerner.dk

Kontakt info vedrørende de udstillede malerier på Cafe Edderfuglen bedes venligst rettet direkte til:

Hans Werner Madsen
Månebakken 4
4400 Kalundborg
Tlf.: 59508676
E-mail: hanswerner@KA-NET.dk

I pinsedagene fra den 23. til 25. maj 2015 er Hans Werners atelier på Månebakken 4 i Kalundborg åbent for alle, der ønsker at møde kunstneren og se andre af hans malerier.