* Ring 59 52 72 73 eller reserver dit bord online *Bordreservation

Nyheder

Samarbejde på tværs af generationer og kreative fag

Posted in: Nyheder

Victor Guldberg Pedersen som driver Cafe Edderfuglen og Kalundborgkunstneren
Hans Werner Madsen er gået sammen om et Cafe & Restaurant/Galleri projekt.

Cafe Edderfuglens gæster vil gennem hele 2017 sæsonen kunne glæde sig over skiftende serier af både eksisterende og nye Røsnæs mallerier på Cafe Edderfuglens vægge, efter kunstnerens eget valg og inspiration.

Ønsker du at læse mere om Hans Werner og hans malerier, så besøg venligst hjemmesiden www.hanswerner.dk

Kontakt info vedrørende de udstillede malerier på Cafe Edderfuglen bedes venligst rettet direkte til:

Hans Werner Madsen
Månebakken 4
4400 Kalundborg
Tlf.: 59508676
E-mail: hanswerner@KA-NET.dk

Read More

Udstilling i juli og august

Posted in: Nyheder

Væg C
Efter to flotte udstillinger med smukke acryl malerier af henholdsvis Lene Lundgård og Hans Werner Madsen har vi i juli og august glæden af at vise jer en akvareludstilling af Marie Duedahl www.marie-duedal.dk.

Marie er medlem af både Nordisk Akvarel Selskab www.akvarellen.org og Akvarelgruppen Højvande www.hoejvande.dk og maler fortrinsvis naturalistisk. Inspiration til billederne finder Marie i sine nærmeste omgivelser. Dog har hun gennem årene været flere gange på Færøerne, hvor hun har fundet stor inspiration i naturen og lyset deroppe. Nogle af billederne derfra er med på udstillingen her på Cafe Edderfuglen i juli og august.

Read More

UDSTILLING I MAJ OG JUNI

Posted in: Nyheder
UDSTILLING I MAJ OG JUNI

Fra midt i maj til 30. juni 2015 udstiller Hans Werner Madsen et udvalg af sine malerier på Café Edderfuglen. Disse malerier er alle inspireret af den fantastiske natur på Røsnæs. På sine utallige vandreture ind over Røsnæs tager Hans Werner skitseblokken flittigt i brug til konturrids og farvesætninger. Et Røsnæsmaleri starter altid med en sådan skitse på stedet, hvorefter signaler i streger, farvestemninger og lysoplevelser transporteres hjem til videre bearbejdning i Hans Werners atelier.
Derefter fortolker han disse former, linjeforløb og farver og skaber de smukkeste malerier, hvor farveformerne er prioriterer til fordel for den vedtagne naturalistiske målestok.
Røsnæsnaturen er nuanceret med stejle skrænter, bølgende marker og høje horisonter – alt sat i relief af det stærke hvide lys fra himmel og hav. Hans Werners oplevelsesverden i form og farver kredser omkring kystformationer og markfelter sammenholdt med det skiftende vejrlig.
Ønsker du at læse mere om Hans Werner og hans malerier, så besøg venligst hjemmesiden www.hanswerner.dk

Kontakt info vedrørende de udstillede malerier på Cafe Edderfuglen bedes venligst rettet direkte til:

Hans Werner Madsen
Månebakken 4
4400 Kalundborg
Tlf.: 59508676
E-mail: hanswerner@KA-NET.dk

I pinsedagene fra den 23. til 25. maj 2015 er Hans Werners atelier på Månebakken 4 i Kalundborg åbent for alle, der ønsker at møde kunstneren og se andre af hans malerier.

Read More

Medieomtale – Ny begyndelse

Posted in: Nyheder
Medieomtale – Ny begyndelse

“De sidste 14 dage er der blevet arbejdet hårdt for at få istandsat lokalerne ved at male, få nye bordplader sat op og generelt få endevendt alt. – Vi har prøvet at få naturen ind i lokalerne, siger Victor Guldberg Pedersen. Grønne duge, strandsten, hvorpå der står »reserveret «, påskeblomster og kunst på væggene, som i øjeblikket er lavet af billedkunstner Lene Lundgaard fra Slots Bjergby. Det er meningen, at det skal være skiftende kunstnere. Der er også lavet en ny hjemmeside, og så er nye menu kort på vej. – Jeg har fået lov til at sætte mit eget præg på tingene, siger Victor Guldberg Pedersen, som også har fået stor opbakning fra sin familie. Han er 25 år, mens Rune Hansen er 36 år, så det er et forholdsvis ungt team, som begge får en all-round funktion som kokke og tjenere, De to herrer har en god kemi, og de har begge lyst til hele tiden at udvikle sig gastromisk. Det nordiske køkken, hvor man bruger urterne, som er lokalt ved skov og strand, synes de begge, er meget spændende. Også molekylærgastronomi har deres interesse.”

Skriver Nordvestnyt Kalundborg fredag d. 27. marts 2015

Du kan læse hele artiklen i PDF format ved at trykke her!

Read More

Medieomtale – Passion blev til virkelighed

Posted in: Nyheder
Medieomtale – Passion blev til virkelighed

“Jeg er forelsket i Edderfuglen. Det er den bedste arbejdsplads i verden, og jeg håber så meget, at jeg bliver den nye forpagter. Det er min passion.
Sådan sagde den 25-årige kok Victor Guldberg Pedersen for nylig til Nordvestnyt og sådan blev det. Onsdag i sidste uge blev han kaldt til samtale i Kalundborg Kommune som den ene af blot to ansøgere som kommende forpagter af caféen på Røsnæs. Det var en dybt imponeret kultur- og fritidschef, der var med til at pege på Victor Guldberg Pedersen, der således overtager forpagtningen den 15. marts.”

Sådan skriver Nordvestnyt lørdag d. 7. marts.

Du kan læse hele artiklen i PDF format her!

Read More