* Ring 59 52 72 73 eller reserver dit bord online *Bordreservation

Aften

Aftensmenu Serveres kl. 17:30 – 20:30

Forretter
Serveres med Nybagt Brød & Rørt Smør

Røget Laks
Røget laks med asparges, ramsløgs skyr, urtesalat & rugbrødskrumle.
105,-

Stenbiderrogn
Stenbiderrogn rørt med skalotter & kapers samt anrettet med rygeostcreme & brøndkarse.
115,-


Hovedretter
Serveres med Urtebagte Kartofler & Grøn Salat

Kalve Culotte
Kalve culotte med gulerod, rosenkål, smørstegte svampe & timiansauce.
210,-

Dagens Fisk
Dagens fisk med cherrytomater & sprøde urter.
210,-


Desserter
Bær & Blomster
Bær & blomster serveret med sorbet & fudge.
85,-

Is Anretning
4 mindre kugler is anrettet med friske bær.
85,-

Oste Tallerken
3 slags oste med ristet rugbrød & kompot.
105,-


Forårsmenu
Røget Laks
Røget laks med asparges, ramsløgs skyr, urtesalat & rugbrødskrumle.

Kalve Culotte
Kalve culotte med gulerod, rosenkål, smørstegte svampe & timiansauce.

Bær & Blomster
Bær & blomster serveret med sorbet & fudge.
350,-


Forårsmenu inkl. Vinmenu
Forårsmenuen serveret sammen med tre glas af Edderfuglens favorit vine
500,-