* Ring 59 52 72 73 eller reserver dit bord online *Bordreservation

Aften

Aftensmenu Serveres kl. 17:30 – 20:30

Forretter
Serveres med Nybagt Brød & Rørt Smør.

Røget Laks
Røget laks med urteskyr, urtesalt & rugbrødskrumle.
105,-

Kulmule
Pocheret kulmule med kapers, syltede skalotteløg og beder.
115,-

Oksemørbrad
Oksemørbrad med cherrytomater, salat, mayo og trøffel.
125,-

Hovedretter
Serveres med Urtebagte Kartofler & Grøn Salat.

Kalve Culotte/Unghanebryst
Langtidsstegt kalveculotte eller stegt unghanebryst med rødbede, spidskål og forårsløg.
210,-

Rødfisk
Rødfisk med cherrytomater, asparges og smør sauce.
210,-

Desserter

Is Anretning
4 mindre kugler is anrettet med friske bær.
85,-

Gateau Marcel
Gateau Marcel, hindbærsorbet, friske bær og fudge.
85,-

Rabarber/jordbær kompot
Rabarber/jordbær kompot med vaniljeis og friske bær.
85,-

Oste Tallerken
3 slags oste med ristet rugbrød & kompot.
105,-

Sommermenu

Kulmule
Pocheret kulmule med kapers, syltede skalotteløg og beder.

Kalve Culotte/Unghanebryst
Langtidsstegt kalveculotte eller stegt unghanebryst med rødbede, spidskål og forårsløg.

Rabarber/jordbær kompot
Rabarber/jordbær kompot med vaniljeis og friske bær.
350,-

Sommermenu inkl. Vinmenu

Sommermenu serveret sammen med tre glas af Edderfuglens favorit vine.
500,-


Børnemenu

Spaghetti & Kødsovs
Edderfuglens klassiske italienske specialitet.
100,-

Paneret Rødspættefilet
Serveret med salat, rugbrød & remoulade.
100,-

På forespørgsel serverer vi også de andre retter i halv størrelse & til halv pris – til børn under 12 år.